Tjänster

Staket & Grindar

Staket & Grindar

Vi erbjuder smålandsstaket/gärsgård med enkla eller dubbla slanor och staket med liggande och stående i olika modeller. Allt enligt ditt önskemål. Vi monterar på alla underlag, gräsmatta naturtomt, åkermark och berg.

Vi lägger stor vikt på design, kvalite och hållbarhet. Barkfria slanor ger ett snyggt uttryck och förlänger hållbarheten. Stolpar tillverkas av de mest tätvuxna granarna och som ett extra skydd impregneras den nedre delen av stolpen, den del i marken. Vid uppsättning slipar vi alla stolpar och avslut för att stänga fibrerna, ett naturlig skydd som motverkar åldringsprocessen.

“Ett underhållsfritt staket som håller i många år!”

Grindar

Vi monterar kompletta grindar som inkluderar uppsättning, grindstolpar, gångjärn och grindklinka. Grindar tillverkas i förväg efter dina önskemål.

En extra detalj som många uppskattar är lyckopengen som finns på alla grindar.

Fördelar med barkfria slanor

Slanorna är barkfria, det gör att slanan andas. Då bildas ingen mögel och röta som påskyndar åldringsprocessen, så som det kan bli på en slana som delvis har bark kvar. Samtidigt undviker du nedskräpning av trädgården när barken ramlar av. För bästa stabilitet används galvaniserade träskruv. Allt material kommer från gran, avverkade i södra och mellersta Sverige. Ett underhållsfritt staket som håller i många år!

Recensioner

Vad kunder säger

Duktiga och mycket trevliga och hjälpsamma. Proffs och personligt.
Löste mitt staket galant trotts att terrängen var ojämn med stenar grus o buskar!
Supernöjd med resultatet.

Supernöjda med vår fantastiskt fina bilgrind! Vilket gediget hantverk! Dessutom trevliga och pålitliga. Rekommenderas varmt!

Kontakta oss

Offertförfrågan →