Om Stolpens staket & Grind AB

Om oss

Vår historia

Stolpens Staket & Grind startade 2018. Efter många års erfarenhet i staket och anläggningsbranschen, valde vi att satsa på vårt eget koncept. Vi inhandlade spett och gummiklubba. Begav oss ut och började montera smålandsstaket/gärdesgård. Vi utvecklade det gamla hantverket genom att byta ut vidjor och spik mot skruv. Vi designade exklusivare och fler modeller av grindar. Ett helhetskoncept, där både montering och material ingår.

Vi köpte in en förbättrad variant av den traditionella Tiomannatrissan och idag har vi ytterligare 1 avbarkningsmaskin. Allt för att du som kund ska få ett så lättskött och underhållsfritt staket.

Från början var vi 2 i teamet, Idag är vi 12 st som hjälps åt att förfina råmaterialet, bygga grindar och sätta staket.

Juli 2021 blev det en ny milstolpe, då bildades Stolpens Staket & Grind AB. Vi siktar högt och inget jobb är för litet eller för stort. Vi utmanar oss själva hela tiden genom att utveckla trädgårdsdesign med traditionella slanor.

Våra staket

Ett smålandstaket från Stolpens åldras med värdighet och ändrar utseende efterhand. Det tar ca 2 år innan det är helt stålgrått. Efter ca 5 år kommer lava och mossa börja växa på staketet.

Vi levererar ett underhållsfritt staket, men eftersom slanorna är barkfria kan du som kund välja att behandla det med olja, kisel eller varför inte måla det svart.

Hög service & kvalité

  • Barkfria slanor
  • Impregnerade stolpar
  • Monteras med skruv
  • Helhetskoncept
  • Svensktillverkat
  • Röjning & Trädfällning med RUT-avdrag

Offertförfrågan

Kontakta oss för en offert! →